Advocaat bij ontslag

Als je ontslagen wordt dan is dat natuurlijk hartstikke vervelend. Zeker als je vindt dat het ontslag onterecht is en je je altijd heel erg hebt ingezet voor het bedrijf.

Als je het niet eens bent met je ontslag dan is het zeker raadzaam om hiervoor een ontslag advocaat in te huren. Een advocaat weet vooral qua wetgeving en juridische zaken alles wat nodig is om een rechtszaak goed te laten verlopen. Dit verhoogt jouw kansen dus op een positieve uitslag voor jou.

U kunt echter ook een ontslag jurist inschakelen. Ontslagjuristen zijn goedkoper en kunnen u in vele gevallen ook prima ondersteunen als u uw ontslag wilt aanvechten.

Op zoek naar een goede advocaat

Heb je rechtsbijstand? Dan zit je goed, dan hoef je namelijk niet de dure advocaat zelf te betalen, aangezien je je hiervoor dan verzekerd hebt. Heb je geen rechtsbijstand, dan zul je waarschijnlijk ook erg op de prijs van de advocaat letten. Je wilt namelijk een kwalitatief goede advocaat, maar je wilt ook dat het betaalbaar voor je blijft.

Benieuwd wat een advocaat of juist een jurist jou zal kosten?

Meld dan uw juridische kwestie hier aan, en vraag vrijblijvend juridisch advies.

Een advocaat en/of jurist voor een goede zaak

Een werkgever mag een werknemer niet zomaar ontslaan, zeker in Nederland niet. Het is best lastig om iemand om een goede reden te kunnen ontslaan. En je mag iemand niet alleen ontslaan op basis van een vermoeden, je moet ook bewijs kunnen leveren. Een goed voorbeeld: Als iemand geld uit de kassa steelt mag je hem of haar ontslaan op staande voet, maar je moet hier wel bewijs voor kunnen leveren. Een advocaat zal nagaan wat je reden van ontslag is en of de werkgever hiervoor goede bewijzen kan leveren. Je advocaat zal dit in twijfel trekken en hiermee willen aantonen dat je ontslag niet juist was en dat jij hierdoor of opnieuw moet worden aangenomen of dat je recht hebt op een ontslagvergoeding.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 84

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op